IRL: Keskerakond levitab linnaasutustes erakondlikku propagandat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valimisreklaam kesklinna valitsuse hoones.
Keskerakonna valimisreklaam kesklinna valitsuse hoones. Foto: IRL

Tallinna linnavolikogu revisjonkomisjoni esimehe Madis Kübara (IRL) sõnul levitab Keskerakond Tallinna linnasutustes keskerakondlikku propagandat.

«Tallinna kesklinna valitsuse teenindusbürood külastades riivab ilmselt paljude linaste silma infostend, mis oli täidetud Keskerakonna plakatitega. Osad plakatid kutsuvad töötuid edastama oma andmeid Keskerakonnale, teistel plakatitel aga figureerib suurelt Edgar Savisaar, kes kutsub inimesi oma kohvikusse,» sõnas Kübar.
 
Ta lisas, et vastavalt üldlevinud tavale ei ole väärikas levitata avalikes asutustes erakondlikku propagandat. See tekitab inimestes vaid vastikustunnet, samuti mõjub see negatiivselt linna mainele.
 
Kübara hinnangul on mõeldamatu, et midagi sellist võiks leida riigiasutustes. «Ma ei kujuta ette, et mõne ministeeriumi teenindusbüroos ripuksid IRL-i või Reformierakonna valimisplakatid,» ütles ta. «Tegemist on taas näitega sellest, kuidas Keskerakond valimisreklaami tehes üle kõigi moraalinormide astub.»  
 
Madis Kübar esitas Tallinna linnavolikogu istungil linnavalitsusele ka arupärimise, milles nõuab linnapealt plakatite kohta selgitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles