Video: ratsavõistlusel Saku Suurhallis sai vabatahtlik töötaja hobuselt löögi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saku Suurhallis toimuval ratsaspordivõistlusel Tallinn International Horse Show juhtus eile õhtul õnnelik õnnetus, kui vabatahtlikku abitöötajat tabas võistlusplatsil hobuse kabjalöök, raskeid vigastusi neiu õnneks ei saanud.

Tiit Kivisilla hobune Donna Paola lõi tagajalaga platsil vabatahtlikuna töötanud neiut, keda tabas pealtnägija sõnul löök pähe ja kes viidi kanderaamil ära. 

Eesti Ratsaspordi Liidu pressiesindajaga Merike Udrik-Õispuu kinnitas, et õnnetus juhtus, kuid õnneks oli tegu õnneliku õnnetusega. «Hobune lõi valel ajal vales kohas tagant üles ja paraku sai töötaja löögi, kuid temaga on kõik hästi. Ta läbis arstliku kontrolli ja täna on ta juba Saku Suurhallis tagasi,» rääkis Udrik-Õispuu. «Juba nägin teda täna naeratamas,» lisas ta.

Udrik-Õispuu sõnul neiu muidugi ehmus, kuid suuremaid vigastusi ta õnneks ei saanud. Kuhu piirkonda neiu kabjalöögi sai, ei teadnud pressiesindaja öelda. «Ma ise ka ei saanud päris täpselt aru, aga kuhugi näo ja käte piirkonda.»

Udrik-Õispuu sõnul tuleb ratsutamisvõistlustel õnnetusi vahel ikka ette, kuid midagi ränka talle Tallinn International Horse Show võistlustelt ei meenu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles