Keskerakond laseb sotsidel Tallinna volikogu tippametites jätkata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakond laseb Jaak Juskel volikogu aseesimehe kõrgepalgalises ametis jätkata.
Keskerakond laseb Jaak Juskel volikogu aseesimehe kõrgepalgalises ametis jätkata. Foto: Peeter Langovits

Tallinna volikogu koalitsiooni lagunemisele vaatamata jätkavad sotsiaaldemokraadid juhtivatel kohtadel linnavolikogus ilmselt valimisteni.


Keskerakonna fraktsioon arutas volikogu ametikohtade jaotust tulenevalt eelmise aasta lõpuni kehtinud koalitsioonilepingust sotsiaaldemokraatidega, teatas volikogu pressiesindaja Ester Šank.

Kui SDE lahkumise järel koalitsioonist loobusid oma ametist abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, siis Jaak Juske otsustas seda mitte teha ja oodata enda tagandamist nii volikogu aseesimehe kui linnavarakomisjoni esimehe kohalt. Keskfraktsioon ei tõtta oma tänase otsuse kohaselt valimiseelsel ajal umbusaldusavaldust esitama.

«Meie huvi on hea linnavalitsemine, mitte suhete klaarimine sotsidega. Valimiseelset aega ei taha me kindlasti kasutada politikaanlusega tegelemiseks,» ütles volikogu ja keskfraktsiooni esimees Toomas Vitsut.

Juske on lisaks volikogu aseesimehe ametile ka linnavarakomisjoni esimees. Sotsiaaldemokraat Andres Anvelt juhib korrakaitsekomisjoni ning Kadi Pärnits sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles