Õigusapteek pakub neljapäeval tasuta õigusabi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Juristide Liit

Tallinna linn ja Eesti Juristide Liit korraldavad  neljapäeval, 29. septembril kella 10–14 Mattiase Põhikooli esimese korruse saalis (Erika tn 7A) õigusapteegi, kus Tallinna elanikud saavad tasuta õigusabi.

Kõrgelt kvalifitseeritud notarid, kohtutäiturid, advokaadid ja kohtunikud nõustavad linnaelanikke eesti ja vene keeles, Põhja-Tallinna valitsuse sotsiaaltöötajad annavad nõu toetuste, hoolekande ja eestkoste kohta. Korrakaitsealast nõu pakub munitsipaalpolitsei.

Nõustamine on kõigile tasuta ja teenindus toimub elavas järjekorras. Eelnevalt registreeruda pole vaja.

Õigusnõu antakse notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, laste elatisraha nõuete, töölepingu seaduse, korteriühistute problemaatika ja otsuste vaidlustamise küsimustes, täitemenetluse, era ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Täiendavat teavet õigusapteegi korralduse  ja võimaluste kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt või telefonil 6313002.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles