Pildid: vastavatud Tondiloo park näeb välja nagu porimülgas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augusti lõpus avatud Tondiloo park Lasnamäel näeb pärast vihmasadu välja nagu porimülgas, kus liikumine on inimestel ilma kummikuteta võimatu.

Tondiloo pargi kõrval elav lasnamäelane ütles Postimehele, et kuni esimese suure vihmasajuni oli park ilus ja pakkus lähedalelavatele inimestele suurepärast puhkamisvõimalust. Pärast erimest suuremat sadu kõik muutus.

«Laste mänguväljaku kõrval asuv puhkeala oli pärast vihmasadu praktiliselt vee all ja seal oli täiesti võimatu liikuda. Kohalikud elanikud kahtlustavad, et pargi ehitajad unustasid kanalisatsiooni üldse rajamata,» rääkis Lasnamäe elanik.

Lasnamäe linnaosavalitsuse pressiesindaja Olga Nigrovskaja ütles Postimehele, et pargi projekteerimisel ja ehitamisel on mõeldud ka vee ärajuhtimisele.

Nigrovskaja sõnul on porimülgast meenutavast puhkealast tehtud pildid 6. septembril, kui sadas erakordselt suur kogus vihma. «Tavapäraselt ei tohiks seal sellist olukorda tekkida. Parki on paigutatud maa alla 20-sentimeetrine liivakiht, mis imab vee ära,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles