Tallinn pakub odavaimat võimalust kesklinnas üritusi korraldada

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja tol hetkel veel Keskerakonna peasekretär Oudekki Loone pressikonverentsil.
Edgar Savisaar ja tol hetkel veel Keskerakonna peasekretär Oudekki Loone pressikonverentsil. Foto: Jaanus Lensment

Keskerakonnale läks Edgar Savisaare ja Oudekki Loone pressikonverentsi korraldamine Tallinna pressikeskuses maksma mõnikümmend eurot.

Postimehe küsimusele, kui palju Keskerakond oma juhtide pressikonverentsi eest maksab, vastas Tallinna pressikeskuse juhataja Artur Raidmets: «Vastavalt hinnakirjale, pressikeskuse rent on 30 eurot pluss käibemaks ühe tunni eest.»

Tallinna Tv veebileht teatab pressikeskuse kohta järgmist: Tallinna Pressikeskus on SA Tallinna Televisioon juurde loodud spetsiaalne pressikonverentsisaal koos tehniliste lahenduste ja bürooruumidega, asukohaga südalinnas, Solarise keskuses. Pressikeskuses toimuvad linnavalitsuse pressikonverentsid ja teiste Tallinna linna allasutuste ja koostööpartnerite pressiüritused. Pressikeskuses saab korraldada pressikonverentse, esitlusi, seminare, nõupidamisi, koolitusi jms.»

Lisaks 45-kohalise pressisaali ja selle arvukate tehniliste võimaluste kasutamisele on veebilehe andmetel võimalik kasutada veel heli- ja videosalvestust, tõlketeenust ning cateringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles