Järgmisel nädalal algab Kadaka puiestee taastusremont

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadaka tee
Kadaka tee Foto: Google StreetView

Tallinna kommunaalameti tellimusel algab septembri viimasel nädalal Kadaka puiestee ja Kadaka tee taastusremont Kalda ja Leiva tänavate vahelises lõigus.

Tööde käigus vahetatakse välja lagunenud äärekivid, rajatakse juurde uus kõnnitee ning uuendatakse sõidutee asfaltkatet. Esimeses järgus alustatakse töödega lõigus Kalda tänavast kuni Tähetorni ristmikuni, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Teises etapis tehakse tööd Tähetorni ristmikust kuni Mäepealse tänavani. Kolmandas etapis korrastatakse tänav Mäepealse tänava ja Leiva tänava vahelises lõigus. Kadaka puiestee hooldusremondiks tegi riigihankel parima pakkumise Altos Teed OÜ, tööde maksumus on 1,1 miljonit eurot. Tööde lõpetamise lepinguline tähtaeg on 1. detsember 2016.

Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul ei ole kavandatavate tegevuste iseloomu tõttu tööde perioodil võimalik Kadaka puiesteel tavapärast liikluskorraldust säilitada. «Liikluseks jääb töötsoonis avatuks valdavalt vaid üks sõidurada, liikluse korraldamiseks kasutatakse reguleerijate või fooride abi. Seega on tõenäoline ummikute tekkimine ja ebamugavused tänaval liiklemisel. Bussiliiklust esialgu ümber suunata plaanis ei ole,» lausus Terik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles