TOP-i arenduse vastased andsid protestiallkirjad üle

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita TOPi ja selle lähiala detailplaneering näeb sinna ette korter­elamuid, merre ehitatud veekeskust, rannapromenaadi ja kergliiklusteid.
Pirita TOPi ja selle lähiala detailplaneering näeb sinna ette korter­elamuid, merre ehitatud veekeskust, rannapromenaadi ja kergliiklusteid. Foto: Repro/R-Konsult

Seoses domeenireformiga muutusid internetis nähtamatuks ka petitsioon.ee lehel Pirita TOP-i arenduse vastu kogutud allkirjad. Ükski allkiri siiski kaduma ei läinud.


«Jah – petitsioon.ee haldajad olid unustanud, et oli viimane päev domeeni ümberregistreerimiseks ja sealhulgas ka domeeninime tasu maksmiseks. Sealne admin lubas asja kiiresti ära korraldada,» lausus Pirita Seltsi juhatuse liige Lea Nilson.

Sellegipoolest anti 1246 allkirja, neist 690 elektrooniliselt ja 556 allkirjalehtedel eile koos Pirita Seltside Koostöökoja kirjaga linnaplaneerimise ametile üle.

«Samas jätkame allkirjade kogumist nii paberkandjale kui ka elektroonselt (loodame, et petitsioon.ee saab korda) niikaua, kuni Regati pst 1,3,5 planeeringu menetlus kestab,» lubas Nilson.

Mainitud detailplaneering näeb ette Pirita TOP-ist linna poole jääva mereäärse maa-ala täisehitamist. Sellele plaanile on aktiivset vastuseisu avaldanud nii Pirita elanikud kui Arhitektide Liit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles