Politsei otsib Keilas juhtunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattur.
Jalgrattur. Foto: Caro / Scanpix

Politsei palub Keilas Paldiski maantee ja Jaama tänava ristmikul juhtunud liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks pealtnägijate abi, teatas Põhja prefektuur.

Esmaspäeval, 19. septembril kella 17.15 ajal juhtus Keilas Paldiski maantee ja Jaama tänava ristmikul liiklusõnnetus, kus esialgsetel andmetel põrkasid kokku Tervisekeskuse poolt mööda ülekäigurada sõiduteed ületanud jalgrattur, 11-aastane poiss ja kesklinna suunas liikunud valge sõiduk.

Jalgrattur kukkus kokkupõrke tagajärjel ja autojuht suhtles jalgratturiga. Seejärel osapooled lahkusid sündmuskohalt. Hiljem pöördus jalgrattur ise haiglasse ja pärast seda ka politseisse.

Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei pealtnägijatel helistada infotelefonile 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles