Esmaspäeval algab Valdeku tänava remont

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdeku tänava ümbersõit.
Valdeku tänava ümbersõit. Foto: Tallinna linnavalitsus

Esmaspäeval, 12. septembril algavad Valdeku tänava (lõigus Vabaduse pst – Männiku tee) rekonstrueerimistööd.

Seoses remonttöödega on alates 12. septembrist kuni 19. detsembrini tänav tavaliiklusele suletud. Ümbersõit on võimalik Paul Kerese, Nurme, Lootuse pst, Kreegi pst ja Pihlaka tänava kaudu. Ligipääs tagatakse kohalikele elanikele ning operatiivsõidukitele, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Tööde eesmärgiks on Valdeku tänaval, Vabaduse pst ja Männiku tee vahelisel lõigul tänavaruumi ümberkujundamine, millega kaasneb sõidutee ja kõnniteede rekonstrueerimine ning tehnovõrkude rajamine või ümbertõstmine. Jalakäijate turvalisemaks liiklemiseks rajatakse ülekäiguradadele leed-tehnoloogial põhinev erivalgustus ning nägemispuudega inimestele rajatakse ülekäiguradade ette reljeefsed kõnniteeplaadid, nn braikivid.

Lisaks tee-ehituslikele töödele rekonstrueeritakse rekonstrueerimistööde lõigus AS Tallinna Vesi finantseerimisel vee- ja kanalisatsioonitorustik.

Projekti koostas SKA Inseneribüroo OÜ ning ehitustööde teostaja on Tref Nord AS.

33. liini bussid suunatakse 13. septembri tööpäeva algusest kuni 30. novembri tööpäeva lõpuni ümbersõidule:

Männiku suunal: Vabaduse puiestee, Nurme tänav, Lootuse puiestee, Kreegi tänav, Pihlaka tänav ja Männiku tee. Ümbersõidul tehakse Nurme peatus Nurme tänaval peale Vabaduse puiestee ristmikku, Astri peatus Kreegi tänaval peale Lootuse puiestee ristmikku, Kraavi peatus Pihlaka tänaval peale Võidu tänava ristmikku ja Pihlaka peatus Pihlaka tänaval enne Männiku tee ristmikku.

Kopli suunal: Männiku tee, P. Kerese tänav ja Vabaduse puiestee. Kraavi peatus tehakse  P. Kerese tänaval peale Männiku tee ristmikku ja Astri peatus P. Kerese tänaval peale Lootuse puiestee ristmikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles