Juhkentali tänav avatakse homme

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Remondi tõttu kaks kuud suletud olnud Juhkentali tänav avatakse liiklusele juba homme, kuigi teetööde lepingujärgne valmimisaeg on 20. septembril.

«Seda objekti teinud AS Tref Nord on tublisti tööd teinud, nii et tänav on homseks täielikult valmis,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf.

«Tööde käigus tehti korda 800 meetri pikkune Juhkentali tänava lõik Liivalaia ja Odra tänavate vahel. Seal on uus asfaltkate, tugevdati bussipeatuste katendeid, uuendati teekattemärgistus, betoonäärekivid vahetati graniitäärekivide vastu, uuendati kõnniteede katet ja tehti korda haljasala,» loetles Klandorf.

«Et jalakäijad saaksid turvalisemalt liigelda, on ülekäigukohtadesse paigaldatud led-tehnoloogial põhinev erivalgustus. Nägemispuudega inimeste jaoks on ülekäiguradade ette pandud reljeefsed kõnniteeplaadid,» lisas ta.

Liikluskorralduslikult on Juhkentali tänaval suurimaks muudatuseks spordihalli juures oleva ülekäiguraja viimine kesklinna poole. «Ülekäik on viidud Juhkentali 8 ja 10 kinnistute piirile, kuna see koht vastab paremini kergliiklejate vajadustele. Nad saavad läbi pargi tulles sealt otse üle tee,» rääkis Klandorf.

Ehitustööde kogumaksumus oli 730 000 eurot ja tööde teostajaks Tref Nord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles