Kakumäe jahisadama arendaja maksis 15 000 eurot trahvi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kakumäe jahisadama arendus
Kakumäe jahisadama arendus Foto: Haven Kakumäe

Linnaplaneerimise amet lükkas ümber Kakumäe jahisadama arendaja väite, et ettevõte ei pidanud ebaseadusliku ehitustegevuse eest trahvi maksma.

Haven Kakumäe maksis linnale 15 000 eurot sunniraha ning jätkab ehitustegevust kooskõlastatud ehitusprojektist juhindudes, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Linnaplaneerimise amet tegi Kakumäe sadama ehitusel riiklikku järelevalvet seoses kehtivale ehitusprojektile mittevastavate ehitustöödega. Järelevalve käigus peatas amet ehitustegevuse ning tegi ettekirjutuse ehitis kehtiva ehitusprojektiga vastavusse viia. Haven Kakumäe OÜ on tasunud ka ameti poolt nõutud sunniraha 15000 eurot.

«Selline ameti otsus peaks saatma kõigile ebaseaduslikku ehitamist kaaluvatele isikutele sõnumi, et ka mistahes suurte ehitustegevuste puhul võidakse ehitus mitmeks kuuks seisma panna,» ütles ameti juhataja Anu Hallik-Jürgenstein. «Ehituse seiskumisest tulenevaid tagajärgi teavad arendajad ise ilmselt kõige paremini. Loodetavasti peab arendaja edaspidi projektist kinni – vastasel korral pannakse ehitus uuesti seisma ja määratakse uus sunniraha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles