Õigusapteek annab sepembri lõpus Põhja-Tallinnas tasuta õigusnõu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õigusapteek Lasnamäe linnaosavalitsuses.
Õigusapteek Lasnamäe linnaosavalitsuses. Foto: Andres Haabu

Eesti Juristide Liidu (EJS) ellu kutsutud Õigusapteek annab septembri lõpus tasuta nõu Põhja-Tallinnas asuvas Mattiase Põhikoolis.

Abivajajad on oodatud 29. septembril Erika tänav 7a asuvasse Mattiase Põhikooli esimese korruse saali, teatas linnavalitsus BNS-ile.

Oodatud on kõik abivajajad, kes soovivad saada tasuta õigusabi pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha nõuete, töölepingu seaduse, eraisiku pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, korteriühistu ja korteriühistu otsuste, maa- ja omandiküsimuste, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Õigusabi antakse eesti ja vene keeles. Nõustamine toimub kell 10-14 ja kliente teenindatakse elavas järjekorras. Tasuta õigusabi annavad viisteist vähemalt magistrikraadiga ja viieaastase õigusnõustaja staažiga õigusnõustajat.

Täiendavat teavet Õigusapteegi korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta leiate EJS-i kodulehelt aadressil www.juristideliit.ee, saate küsida telefonil 6313002 või tutvuge informatsiooniga EJL Facebooki leheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles