Toobal: Juske muudab meelt nagu kameeleon värvi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna peasekretär Priit Toobal.
Keskerakonna peasekretär Priit Toobal. Foto: Peeter Langovits.

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali sõnul sarnaneb Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraadist aseesimees Jaak Juske oma mõtteavaldustes kameeleoniga, kes vastavalt vajadusele värvi muudab.


«Võib olla on Juskel okas hinges, et sotsid enam Tallinna valitsemises kaasa ei löö, kuid sellisel juhul peaks ta neid asju oma erakonna sees lahendama, mitte Keskerakonna peale näpuga näitama,» ütles Toobal.

«Keskerakonna häältega volikogu aseesimeheks saanud Juske näitas end Tallinna koalitsioonis väga heast küljest. Kurb, et nüüd peab ta ainsaks tähelepanu võitmise võimaluseks Keskerakonnale vastandumist,» lisas ta.

«Täna kritiseerib Juske Postimehes teravalt Tallinna linnaeelarvet, kuigi veel mõni aeg tagasi on sotsid seda ise kaitsnud. Selline käitumine ei näita muud kui seda, et Juske on poliitik, kes räägib sellist juttu nagu talle endale hetkel kasulikum tundub. Soovitan tal valida seisukoht ja selle juurde ka jääda – muidu võib valijatele tunduda, et Juskel oma arvamus täiesti puudub,» lausus Keskerakonna peasekretär.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles