Lasnamäe päevade raames müüdi Tallinna lauluväljakul Putini pildiga T-särke (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa presidendi Vladimir Putini ja nõukogude sümboolikaga meened Tallinna lauluväljakul.
Venemaa presidendi Vladimir Putini ja nõukogude sümboolikaga meened Tallinna lauluväljakul. Foto: Erakogu

Tallinna lauluväljakul toimus möödunud pühapäeval Lasnamäe päevade raames tasuta kontsert, mille külastajaid üllatasid seal müüdavad Venemaa presidendi Vladimir Putini pildiga T-särgid ja nõukogude sümboolikaga meened.

Tallinna lauluväljakule püstitatud müügitelkides olid lisaks Putiniga T-särkidele müügil ka Venemaa presidendi pildiga külmkapimagnetid, ujumismütsid kirjaga CCCP, punase viisnurgaga niinimetatud täitornimütsid.

Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva nimetas taoliste meenete müüki provokatsiooniks.

«Kui ma rääkisin kontserdikorraldajatega meenete müügist, ütlesin neile selgelt ja täpselt, et seal ei tohi olla müügil Venemaa, nõukogude, ameerika või mõne muu sümboolikaga esemeid. Tegemist oli Eesti ja Lasnamäe peoga, millel puudub igasugune poliitiline varjund,» ütles Jufereva.

Jufereva hinnangul oli tegemist puhtakujulise provokatsiooniga, kuna pärast pildistamist korjati müügiletid lauluväljakult ära. «Olen selle intsidendi pärast nördinud ja rohkem linnaosavalitsus müügilette organiseerinud inimestega koostööd ei tee,» rääkis ta.

Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva Tallinna lauluväljakul Lasnamäe linnaosa päevade kontserdil. Foto: erakogu.
Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva Tallinna lauluväljakul Lasnamäe linnaosa päevade kontserdil. Foto: erakogu. Foto: Erakogu
Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles