Fotod: Pelgulinn sai uue jõulukuuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pelgulinna istutati uus jõulukuusk.
Pelgulinna istutati uus jõulukuusk. Foto: Põhja-Tallinna Valitsus

Pelgulinna asumi tulevasele esindusväljakule istutati kuusk, millest saab asumi uus jõulupuu.

Kolde puiestee ja Ristiku tänava ristmikul olevale platsile istutati uus kuusk, kuna eelmise aasta detsembris samasse kohta istutatud puu kuivas ära, teatas Põhja-Tallinna linnaosa valitsus.

Tänavu kevadel selgus, et detsembris istutatud puu hakkab ära kuivama, seetõttu kutsus linnaosavalitsus kokku ekspertgrupi selle põhjuste väljaselgitamiseks. Kontrollimise käigus tuvastati vead istutamisel, samuti tulid nähtavale juurestiku puudujäägid. Seetõttu otsustas ekspertgrupp, et puu tuleb välja vahetada.

Kuuse asendusega kaasnenud kulud kannab ettevõtte Estscape OÜ, kes lepingu kohaselt andis oma tööle kaheaastase garantii taime järelhoolduseks.

Kuusk, mis on ühtlasi ka asumi jõulupuuks, istutati väljakule, mis tulevikus on kavas kujundada Pelgulinna esindusväljakuks.

«Lähiajal alustame kohaliku kogukonnaga mõttevahetust selle üle, milliselt, millega ja kuidas korda tehtud väljak tulevikus sisustada ja milliseks ta kujundada,» ütles Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles