Tallinn: Kadriorgu rajatakse 121-kohaline lasteaed

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed, foto on illustratiivne.
Lasteaed, foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tallinna linnavolikogu tänasel istungil võeti vastu otsus, millega osaletakse Euroopa Regionaalarengu Fondi välisprojektis «L. Koidula 23 hoone rekonstrueerimine lasteaiaks». Projekti tulemusel rajatakse 2017. aasta lõpuks Kadriorgu 121-kohaline lasteaed.

«Projekt annab võimaluse luua juurde lasteaiakohti Tallinna kesklinna linnaosas, kus on nende järele loomulikult ootus,» ütles linnapea ülesandeid täitev abilinnapea Taavi Aas.

«Selle tulemusel rajatakse Kadrioru pargi miljööväärtuslikku keskkonda ajaloolise hoone rekonstrueerimisel 121 lasteaiakohta. Antud hoone kohandamine lasteaiaks on ette nähtud ka Tallinna linna kehtivas arengukavas ning kahtlemata on see hea uudis lapsevanematele ja muudab piirkonda veelgi atraktiivsemaks,» lisas abilinnapea.

Projekti kogueelarve on 2 500 000 eurot, millest välistoetus on 2 125 000 eurot ning linna omafinantseering kokku 375 000 eurot. Välistoetus tuleb Euroopa Regionaalarengu Fondist.

Projekti lõpptähtaeg on 31. oktoober 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles