Gustav Adolfi gümnaasium avab mittestatsionaarse õppe

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustav Adolfi gümnaasium.
Gustav Adolfi gümnaasium. Foto: Toomas Huik

Gustav Adolfi gümnaasium (GAG) avab alates 2011/2012. õppeaastast mittestatsionaarse õppe täiskasvanutele, kelle koolitee on pooleli jäänud.


«GAG ootab mittestatsionaarsesse õppesse seni poolelijäänud haridusteega täiskasvanuid, kellel on kõrge õpimotivatsioon, et omandada heal tasemel keskharidus hilisemaks haridustee jätkamiseks kõrgkoolis,» teatas GAG direktor Hendrik Agur.

GAG õppe kvaliteet ning professionaalsete õpetajate kogemused toetavad tema sõnul head gümnaasiumihariduse võimaldamist täiskasvanutele motiveerivas ja sõbralikus õpikeskkonnas. GAG mittestatsionaarne õpe toimub matemaatika-inglise keele õppesuunal.

GAG mittestatsionaarsesse õppesse võivad õppima asuda kõik põhikooli lõputunnistust omavad inimesed, kes on vähemalt 17 aastat vanad. Õpilaskandidaatidele viiakse läbi tasemetest (eesti keel, matemaatika, inglise keel), mille alusel toimub vastuvõtt 10. ja 11. klassi. Õppimine GAG mittestatsionaarses õppes on tasuta.

Registreerumine mittestatsionaarsesse õppesse algab 1. märtsist ja kool ootab kõiki huvilisi 24. märtsil infopäevale.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles