Kiirust ületanud roolijoodik selgitas turvatöötajatele, et otsib Pokemone (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pokémon Go»
«Pokémon Go» Foto: SCANPIX

Ööl vastu laupäeva tabasid G4S patrullekipaaži turvatöötajad Tallinnas roolijoodiku, kes ütles, et otsib Pokemone.

G4S turvatöötajad märkasid Kadaka teel sõiduautot Renault, mis seisis tee ääres puude vahel. «Alguses tundus, et juht on autoga tagasipööret tehes kinni jäänud ja läksime abi pakkuma. Kui küsisime mehelt, kas on abi vaja, siis vastas ta, et mängib seal Pokemone ja abi ei vaja,» rääkis G4S patrullekipaaži turvatöötaja.

Juhi käitumine tundus kahtlane ja turvatöötajad otsustasid politseid teavitada. Sel ajal jõudis alkoholijoobe kahtlusega juht sõitma hakata. Patrullekipaaž võttis autole sappa. «Autojuhi sõidustiil oli kahtlane – ta ületas kiirust ja tegi ohtlikke sõidumanöövreid,» selgitas turvatöötaja.

Auto peatus Vilde teel ja sellest väljunud juht üritas põgeneda. Turvatöötajad jooksid talle järele ja said alkoholijoobe tunnustega mehe kätte. Endiselt kinnitas ta turvatöötajatele, et otsib Pokemone (tegemist on uue mobiilimänguga Pokemon Go - toim). 

G4S patrull pidas mehe kinni ja andis üle politsei välijuhile. Kinnipeetud 47-aastasel mehel tuvastati politseijaoskonnas alkoholijoove.

Mehe suhtes alustati menetlust liiklusseaduse paragrahv 224 alusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles