Pirita lipuväljakult varastati taasiseseisvumispäeval riigilipp

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita lipuväljak.
Pirita lipuväljak. Foto: Pirita linnaosavalitsus

Tallinnas Merivälja tee ja Pirita tee ristil asuval väljakul lõhuti ööl vastu 20. augustit lipumasti ja varastati seal lehvinud uhiuus riigilipp.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder teatas, et 20. august algas tema jaoks halva üllatusega, kui ta hommikul märkas riigilipu puudumist linnaosa lipuväljakult.

«Tegemist on meie jaoks esmakordse sellise juhtumiga ja eriti mõruks teeb meele fakt, et lipp võeti maha just taasiseseisvumispäeval,» sõnas linnaosa vanem. Ta kinnitas, et linnaosavalitsus pöördus juhtunu asjus politseisse.

Mölder lisas, et 2,65 x 4,16 meetrit suur lipp oli äsja tellitud ja sai lehvida vaid ööpäeva enne, kui see ära varastati. Uus lipp tõmmatakse masti homme.

Linnaosavalitsus palub kõigil, kes nägid öösel lipuväljaku juures midagi kahtlast või teavad varguse kohta jagada informatsiooni, mis viiks pättide tabamiseni, pöörduda otse politsei või linnaosavalitsuse poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles