Tallinn alustab Ravi ja Hospidali tänaval taastusremonti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Marko Saarm

Tallinn alustab esmaspäeval Ravi ja Hospidali tänavate taastusremonti, mille eesmärk on tagada kõigile liiklejaile ohutumad liikumisvõimalused.

Seoses esimese etapi taastusremonditöödega on alates esmaspäevast kuni 15. septembrini Hospidali tänav liiklusele suletud, teatas Tallinna linnavalitsus BNS-ile. Ümbersõit kohalike elanike tarvis ning juurdepääs Ida-Tallinna Keskhaiglale on võimalik Veerenni, Uus-Tatari ja Ravi tänavate kaudu. Palutakse jälgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid.

Tööde eesmärgiks on Hospidali ja Ravi tänavaruumi ümberkujundamine, et tagada kõigile liiklejatele ohutumad ja mugavamad liikumisvõimalused. Uuendatakse Hospidali ja Ravi tänavate sõidu- ja kõnniteed ning rajatised, luuakse juurde parkimiskohti ning kõnniteid.

Lisaks teedeehituslikele töödele rekonstrueeritakse AS-i Tallinna Küte tellimusel ka kaugküttetorustikku.

Korrastatava Ravi ja Hospidali tänavalõigu pikkus on 420 meetrit. Taastusremondi projekti koostas Keskkonnaprojekt OÜ. Tööde lepinguline maksumus on umbes  247 000 eurot. 

Tööde lepinguline tähtaeg on novembris, töid teostab AS TREF Nord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles