Kohilas toodi suitsu täis korterist välja inimene

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeautod.
Päästeautod. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kohilas toodi eile õhtul suitsu täis korterist välja inimene. Korteris oli tehtud pliidi alla tuli, kuid küttekolle oli väga halvas seisus ja ajas suitsu sisse.

Häirekeskus sai eile kell 20.50 teate tulekahjust Kohilas Tööstuse tänaval. Teataja sõnul oli kahekordse hoone teine korrus suitsu täis ja arvatavasti tehti ühes korteris pliidi alla tuld.

Sündmuskohal selgus, et maja üks korter oli paksu suitsu täis ning toast evakueeriti üks inimene, kes anti üle kiirabile. Korteris oli tehtud pliidi alla tuli, kuid küttekolle oli väga halvas seisus ning seetõttu ajas ka suitsu sisse. Lisaks oli korterisse kuhjatud riideid, paberit ning tuhk ladustatud plastmassämbrisse.

Päästjate varasemalt samasse korterisse paigaldatud suitsuandur oli laest alla võetud. Päästjad ventileerisid ruumid ning paigaldasid korterisse uue suitsuanduri.

Lääne päästekeskus tuletab meelde, et paras aeg on kutsuda küttesüsteeme kontrollima korstnapühkija. Õige kütteperiood ei ole veel päriselt alanud ja kuldse nööbiga meestel ehk korstnapühkijatel veel lühikesed tööjärjekorrad.

Päästeamet rõhutab, et katkiseid ning puhastamata tulekoldeid, küttesüsteeme kasutada ei tohi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles