Õismäe tiigi juures avatakse kosmodroomi stiilis mänguväljak

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Õismäe.
Väike-Õismäe. Foto: Peeter Langovits

Õismäe tiigi juures avatakse täna kosmodroomi stiilis kogupere mänguväljak, mis on kohandatud kasutamiseks ka puuetega inimestele.

Õismäe tiigi ümbruses asuv uus pereväljak on neljas sellel aastal rajatavatest pereväljakutest. Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on kõik Tallinnasse rajatud kogupere mänguväljakud erinevad, teatas Raepress.

«Põhja -Tallinna kogupere mänguväljak Stroomi rannas on laevakujuline, Lasnamäe mänguväljak meenutab lennukit, Kristiines asuv Löwenruhe pargi mänguväljak on ehitatud keskaegse linnuse motiividel ja Õismäe tiigi äärne mänguväljak on kosmoseteemaline,» ütles Boroditš.

«Oluline on ka see, et mänguelementide ümber on turvalised kummimatid, mis võimaldavad ratastooli kasutavatel inimestel mänguväljakut kasutada,» lisas ta.

Boroditši sõnul jätkatakse järgmisel aastal peremänguväljakute ehitamise programmiga, praegu tegeldakse aktiivselt parimate asukohtade leidmisega.

Kogupere mänguväljaku kujundas OÜ Kivisilla arhitekt Ülle Grišakov ning ehitas OÜ Anrema Grupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles