ERRi hoonete juures kontrolliti pommiohtu

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERRi raadiomaja.
ERRi raadiomaja. Foto: Erik Prozes

Tallinna kesklinnas suleti varahommikul Gonsiori tänaval liiklus, sest politsei kontrollis võimalikku pommiohu raadiomaja juures, kella 7 paiku tuli sedasama teha telemaja ees.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles Postimehele, et pommiohtu enam ei ole.

Uldrichi selgitusel leiti raadiomaja juurest ja natuke hiljem ka telemaja juurest kahtlased pakid, mida politseil oli vaja kontrollida. «Liiklus oli seal mõnda aega suletud, aga nüüdseks on kõik taastatud ja kottides midagi kahtlast ei olnud. Seal olid sees raamatud,» ütles Uldrich.

ERRi uudisteportaal kirjutab, et valvekaamera salvestustest on näha, et pakid tõi telemaja ukse ette kella poole kahe ajal üksik mees. Samasugused pakid olid ka raadiomaja ukse ees.

Raadiomaja ukse ees olid pealtnägija sõnul varahommikul kaheksa valget eset, mis nägid välja nagu pakitud raamatud. Pakkide peale oli kirjutatud sõnum, mille tõttu kutsuti politsei.

Rahvusringhäälingu raadio- ja telesaated on eetrisse läinud takistusteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles