Haabersti linnaosas jäi 1400 majapidamist elektrita

Katriin Tralla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi Juhtimiskeskus.
Elektrilevi Juhtimiskeskus. Foto: SCANPIX

Mustamäe elektrivõrgus rike, mille tõttu jäi elektrita kokku 63 alajaama ning ligi 1400 majapidamist Vabaõhumuuseumi tee piirkonnas.

Kell 17.15 kinnitas Elektrilevi kommunikatsioonijuht Kaarel Kutti, et hetkeseisuga on veel elektrita 11 majapidamist Vabaõhumuuseumi teel ning 590 majapidamist Astangul. Kella kuueks loodetavasti elektrikatkestus kõrvaldatakse.

Kutti sõnul tekkis kell 13.47 Mustamäe elektrivõrgus rike, mille tõttu jäi elektrita kokku 63 alajaama ning ligi 1400 majapidamist Vabaõhumuuseumi tee piirkonnas.

«Sündmuskohal otsib rikkekohta Elektrilevi rikkemeeskond ja juhtimiskeskusel on õnnestunud ümberlülitustega kõrvaldada elektrikatkestus kokku rohkem kui 1100 majapidamisele,» kirjeldas Kutti.

Elektrilevi palub seni elektrita majapidamiste omanikelt kannatlikkust ja annab endast parima, et elektrivarustus võimalikult kiiresti taastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles