Video avariihetkest: Tallinnas põrkasid kokku kaks mootorratast, viga sai kolm inimest (3)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Ahtri tänaval sai mootorratastega juhtunud õnnetuses viga kolm inimest. Õnnetuse salvestas samal ajal teisel pool teed seisnud politseiauto pardakaamera.

Tallinnas Ahtri tänaval sõitis täna ennelõunal kella 11.30 ajal üks mootorratas tagant otsa ülekäiguraja ees peatunud teisele mootorrattale.

Mõlemad õnnetusse sattunud rattad olid Soome numbrimärgiga.

Põhja prefektuuri kinnitusel vajasid haiglaravi nii esimese sõiduki juht, 57-aastane mees kui ka teist mootorratast juhtinud  59-aastane mees ning kaasreisija, 58-aastane naine.

Sündmuskohal olnud Põhja prefektuuri Kesklinna politseijaoskonna välijuht Marko Villemsoni hinnangul võis raske liiklusõnnetuse põhjustada tähelepanematus.

«Liiklusõnnetuse täpsed asjaolud ja põhjuse selgitab välja uurimine, ent võib oletada, et mootorratta juht pööras hetkeks silmad teelt ning ei jõudnud seetõttu õigeaegselt pidurdada. Edasine uurimine selgitab, kas mootorrattur liikus lubatud kiirusel ja pikivahet hoides,» sõnas välijuht. «Enne ülekäigurajale lähenemist peaks iga mootorsõiduki juhi automaatne liigutus olema sõidukiiruse vähendamine, et jääks aega reageerida ning peatuda. Tiheda liiklusega linnas on see määrava tähtsusega, et vältida õnnetust,» toonitas välijuht.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles