Tallinna-Tartu maanteel said maasturi ja bussi kokkupõrkes kolm inimest viga (3)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Tallinna-Tartu maantee 24. kilomeetril Vaidas said täna pärastlõunal kella 14.55 paiku maasturi ja liinibussi kokkupõrkes vigastada 28-aastane naine ja kaks autos viibinud last.

Õnnetus juhtus Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 24. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis valget värvi maastur tagant otsa bussile. Buss sõitis suunaga Tallinnast Tartusse, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Olja Kivistik Postimehele.

Kokkupõrke tagajärjel sai viga maasturit juhtinud 28-aastane naine ja kaks autos viibinud last - 8-aastane poiss ja ühe-aastane tüdruk. Kiirabi toimetas kõik kannatanud haiglasse.

Liinibussis oli õnnetuse hetkel 20 inimest, kes pääsesid vigastusteta. Reisijatele tuli järele asendusbuss, millega nad said oma poolelijäänud teekonda jätkata.

Liiklus oli õnnetuspaigas kolm tundi häiritud häiritud. Politsei reguleeris sündmuskohal liiklust ja suunas sõidukid vastassuunavööndi kaudu õnnetuspaigast mööda. Veoautodele oli organiseeritud möödasõit Vaida kaudu.

Praeguseks on liiklus taastatud Tallinna suunas täielikult, Tartu suunas on liiklus taastatud ühes reas.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles