Majaka tänav avatakse järgmisel kolmapäeval

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks aastat remondis olnud Majaka tänav avatakse liiklusele järgmisel kolmapäeval, 3. augustil.

«Asfalteerimistööd said sel nädalal valmis, aga meil on selline reegel, et haljastajad lastakse objektile siis, kui asfalt on paar päeva jahtunud. Nii langebki nende põhiline töökoormus nädalavahetusele,» ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesiallik. Tänava avamine on tema sõnul planeeritud kolmapäevaks.

Täna tegutsesid Majaka tänaval peale haljastajate veel tänavapuhastajad ning AS Signaali töömehed, kes asfaldile kergliiklustee märke joonistasid. Ristmike juures on jalgratturitele mõeldud teeosa tehtud punaseks. Punane kiht pole asfaldile kantud värviga, nagu varem kombeks oli. «See on AS Signaali poolt välja pakutud uus lahendus kergliiklusteede märgistamiseks. See sarnaneb plastikuga, mida kasutatakse teemärgistuseks nendes kohtades, kus kulumine on suurem. Eks me nüüd vaatame, kui kaua see materjal kergliiklusteedel vastu peab,» ütles Vesiallik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles