Viru tänava rekonstrueerimistööd püsivad graafikus

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänase päeva seisuga on Tallinna Teede AS lõpetanud Aia tänava ja Viru ringi vahelises lõigus ning Vanal turul kõnni- ja sõiduteede katendite plaadistuse.

«Kuninga tänaval on teostatud dreenbetoonist aluse ehitustööd ning sõidutee parkettkividega sillutamisega alustatakse käesoleval nädalal. Kuninga tänava sillutustööd lõpetatakse septembrikuus,» ütlse kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesiallik.

Sauna ja Vene tänava vahelises lõigus toimuvad aluskonstruktsiooni ehituse ja betoonaluse ehitustööd. Tööd on planeeritud lõpetada augusti kolmandal nädalal.

Augustis alustatakse aluskonstruktsioonide ehitust Valli ja Vana-Viru tänavate ristmikel ning Vene ja Vanaturu kaela ristmikel. Kuninga tänava ja Vanaturu kaela ristmikele paigaldatakse sademevee ärajuhtimise parendamiseks tänavaga risti asetsevad rennkanalid.

«Kuninga, Vana turu ja Viru tänavate sõidu- ja kõnniteede sillutustööd on planeeritud lõpetada käesoleva aasta septembris koos Viru tänava purskkaevu poolsele küljele kolme täiendava puu istutamisega ning linnamööbli paigaldamisega,» lubas Vesiallik.

Lilleturu esine ala valmib viimases järjekorras ning sillutustööd tehakse seal oktoobris.

Tööde lepinguline tähtaeg on november 2016.

Ehitustööde lepinguline maksumus on 3,6 miljonit eurot, millest AS Tallinna Vesi finantseerib 0,4 miljonit eurot ning Elektrilevi OÜ 0,24 miljonit eurot. Ülejäänud summa kaetakse Tallinna linnaeelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles