Nõmmel tabati narkomaanist kohvivaras

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

K Security turvamehed pidasid eile, Tallinnas Nõmmel asuvas kaupluses kinni meesterahva, kes varastas umbes 200 euro väärtuses kohvi.

Turvamehed märkasid kaamerast meesterahva kahtlast tegevust. Poevaras pani riiulite vahel enda suure koti kaupa täis ning astus kiirel sammul väljapääsu poole. Ukse juures ootas teda aga turvamees, kes varga kinni pidas. Kinni peetud mehe kotist leiti ligi kahesaja euro väärtuses kohvitooteid. Mehe sõnul kavatses ta need keskturul maha müüa, lootes saada kohvi eest 70 eurot.

Sama mees oli ka varem samas kaupluses korduvalt vargil käinud ning viinud iga kord endaga kaasa rohkem kui saja euro eest kaupa.

Mees ei hakanud kinnipidamisel vastu ja põhjendas oma tegevust sellega, et on narkomaan ja vajab raha uue doosi ostmiseks. Vargusega vahelejäämist ta ei kartvat, pigem olevat tal heameel, sest siis saab ta narkootikumidest eemale. Veel rääkis ta, et varastab enamjaolt kohvi, vahel ka pesuvahendeid ja šokolaadi, mille keskturul maha müüb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles