Ekspertiis: paljudel trammiliinide kontaktpostidel on «parim enne» möödas (1)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8. juulil kukkus Narva maanteel Tallinna ülikooli juures kontaktliini post trammile peale.
8. juulil kukkus Narva maanteel Tallinna ülikooli juures kontaktliini post trammile peale. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinna trammiliinidel vajab väljavahetamist 86 kontaktliini posti, selgus Tallinna Linnatranspordi ASi tellimusel Tallinna tehnikaülikooli ja ASi Westerlux tehtud ekspertiisist.

Linnatranspordi ASi infrakstruktuuri direktor Jüri Malken ütles ERRi uudisteportaalile, et kehvas seisus postidest on juba asendatud 15 ning ülejäänute väljavahetamiseks on kuulutatud välja riigihange.

Ka eile Narva maanteel Tallinna ülikooli juures trammile peale vajunud post plaaniti tema kinnitusel asendada.

«Eile õhtul trammile peale vajunud post oli üks neist, mis riigihanke võitja väljaselgitamise järel oleks kohe uuega asendatud,» kinnitas Malken.

Kandepostide olukorra kordusekspertiis telliti selle aasta alguses, kui selgus, et trammihanke käigus Hispaanias tehtud liinide renoveerimise mõjude ekspertiis ei kirjelda kontaktpostide olukorda piisavalt põhjalikult ning kohati võib nõukogude ajal valmistatud teraspostide kasutusressurss olla ammendunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles