Kohus ei luba linnal Paldiski maanteel süstlavahetuspunkti avada (3)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba aastaid Põhja-Tallinna elanikke häirinud Erika tänava süstlavahetuspunkt taheti kolida Paldiski maanteele. Kohus pani selle plaani vähemalt ajutiselt seisma.
Juba aastaid Põhja-Tallinna elanikke häirinud Erika tänava süstlavahetuspunkt taheti kolida Paldiski maanteele. Kohus pani selle plaani vähemalt ajutiselt seisma. Foto: Jaanus Lensment

Tallinna halduskohus edastas täna Tallinna linnale kohtumääruse, millega peatatakse esmase õiguskaitse korras linnavalitsuse korralduse kehtivus, millega otsustati anda Paldiski mnt 36a äriruumid üürile AIDSi Tugikeskusele.

Samuti keelatakse Tallinna linnavalitsusel Paldiski mnt 36a ruumide üürilepingu sõlmimine AIDS-i Tugikeskusega. Kaebuse ja esmase õiguskaitse taotluse esitajaid esindab advokaadibüroo Sorainen, teatas Põhja-Tallinna valitsus.

Põhja-Tallinna vanema Raimond Kaljulaiu sõnul ei ole tal võimalik enne esmaspäeva kohtumäärust sisuliselt kommenteerida. «Saan hetkel öelda, et antud määrus on koostatud vaid kaebuse esitajate poolt kohtule antud info alusel. Linnaosavalitsuse ega linnavalitsuse seisukohti kohus enne määruse tegemist ei küsinud. Meie eesmärk kogu selles protsessis on kaitsta kõiki linnaosa elanikke selle ohu eest, mida kujutaksid endast kasutatud süstlad linnatänavatel, mänguväljakutel ja haljasaladel. Lähemalt saan edasisest rääkida, kui oleme kujundanud enda õigusliku seisukoha ja selle kohtule edastanud. Kohtuga meedia kaudu ei suhelda,» ütles Kaljulaid.

Linn kujundab oma seisukoha kaebuse suhtes pärast asja materjalidega tutvumist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles