Video: Põhja-Tallinna halduskogus lõõmasid kired (5)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Tallinna elanikud ei nõustu süstlavahetuspunkti kolimisega Paldiski maanteele, eilne halduskogu istung läks kohati üsna emotsionaalseks.

Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid kutsus kõik soovijad istungile, et selgitada, miks on otsustatud kolida süstlavahetuspunkt Erika tänavalt Paldiski maanteele. Sealsed elanikud pole sellega nõus ning oma laste turvalisuse pärast muretsevad vanemad ei tahtnud kuuldagi Kaljulaiu juttu sellest, et süstlavahetuspunkti on vaja laste turvalisuse pärast. Küsimusele, kes tagab nende laste turvalisuse, mõistlikku vastust ei tulnud.

Esialgu mõõdukas toonis kulgenud koosolek muutus järjest emotsionaalsemaks ja kui inimesed mõistsid, et mingit arutelu ei tule ning et Kaljulaid ei kavatse oma otsusest taganeda, hakkasid lendama ka ebaviisakad väljendid. Linnaosavanem omakorda soovitas vastastel kohtusse pöörduda.

Vaata kogu koosolekut videost.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles