Politsei otsib 12-aastast tüdrukut

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol on teadmata kadunud 12-aastane Sarah.
Fotol on teadmata kadunud 12-aastane Sarah. Foto: Põhja prefektuur

Politsei otsib 12-aastast Sarahit, kes lahkus 12. juuni õhtul oma Tallinnas asuvast kodust ning pole tänaseni koju naasnud.

Põhja prefektuuri teatel on tüdruk ka varasemalt kodust lahkunud, kuid andnud siis vanematele teada, et temaga on kõik korras. Seekordse kadumise järel pole Sarah vanematega ühendust võtnud.

Politseinikud otsisid Sarahit paikadest, kus ta peamiselt liigub, vestlesid inimestega, kellega ta läbi käib ning otsisid teda Kristiine noortekeskusest, kuid tema asukoht pole endiselt teada. Tüdrukul ei ole telefoni ning ta ei ole 11. juuni õhtust alates sotsiaalmeediat kasutanud.

Rohekate silmadega Sarah on 168 sentimeetrit pikk, keskmise kehaehitusega ning pikemate erkpunaste juustega. Tal oli lahkudes seljas hall pusa, tumedad retuusid, jalas teksariidest sinised tennised ja kaasas punane ruuduline seljakott.

Sarah liigub peamiselt Kristiine linnaosas, kuid võib viibida ka teistes Tallinna piirkondades.

Politsei palub kõigil, kes on fotol kujutatud tüdrukut näinud või omavad informatsiooni tema asukoha kohta, anda sellest teada numbril 612 3000 või 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles