Lasnamäel toimus samas toidukaupluses ühel päeval neli erinevat varguskatset

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostukärud kaupluses.
Ostukärud kaupluses. Foto: Priit Simson

Reedel leidis Tallinnas, Lasnamäel asuvas toidukaupluses ühe päeva jooksul aset neli erinevat varguskatset.

Securitas Eesti AS juhtimiskeskuse osakonna juhataja Guido Ulejevi sõnul sai turvafirma juhtimiskeskus esimese häire kell 11.21, teise kell 13.16, kolmanda kell 14.23 ning neljanda kell 20.05.

Lisaks sai juhtimiskeskus samal päeval kell 15.33 häire ka ühest teisest, lähedalasuvast toidukauplusest. Kõikidel juhtudel oli tegemist varguskatsetega ning kõik vargad peeti turvatöötaja poolt kinni ja anti üle politseile.

Guido Ulejev märkis, et taoline olukord, kus ühel päeval toimub samal objektil mitu varguskatset järjestikku, on pigem haruldane.

«Ma loodan siiralt, et tegemist oli juhuste kokkulangevusega,» märkis Ulejev. «Ühelt poolt näitab see juhtum turvatöötajate vajalikkust jaekaubandusettevõtetes. Teisalt, võib see olla märk, et jõulude ja aastavahetuse ning euro tuleku rahulik aeg on möödas ning varguste laine kaubanduses hakkab tõusma. Eelkõige varastatakse suitsu ja alkoholi ning toiduainetest juustu,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles