Kilk: kus sotside pahameel kuu aja eest oli?

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo endine pealik Kaimo Järvik.
Mupo endine pealik Kaimo Järvik. Foto: Toomas Huik.

Ettevõtja Rein Kilk küsis, miks sotsiaaldemokraadid Tallinna linnavalitsuses olles korruptsiooni üle linnaametnike seas pahameelt ei avaldanud.

Eesti Ekspressi peatoimetaja Priit Hõbemägi küsis Kuku raadio saates «Keskpäevatund», kas juba neljanda Tallinna abilinnapea Taavi Aasa alluva kinnipidamisega asi piirdub või on kahtlaste linnaametnike rivi pikem.

«Nädal tagasi vahistati juba neljas abilinnapea Taavi Aasa alluv, mupo juht Kaimo Järvik. Ekspressi intervjuus Aas avaldas lootust, et rohkem kinnipidamisi enam ei tule,» rääkis Hõbemägi.

«Sotside õiglane pahameel selliste asjade toimumise üle torkab silma, alles kuu aja eest nad vastutasid otseselt selle valdkonna eest.

«Nüüd Andres Anvelt ja Jüri Pihl avaldasid õiglast pahameelt. Kuidas nad siis nüüd nii kaugelt positsioonilt suudavad kommenteerida?» küsis Kilk.

«Halloo, kus te kuu aega tagasi olite, miks te siis pahased polnud? Oleksite võinud siis korda luua, kui Tallinna linnavalitsuses olite,» leidis ettevõtja.

«Või oleks võinud tunnistada, et me istume oma kabinetis ja käime palka välja võtmas, aga me ei tea absoluutselt, mis toimub,» tõdes Hõbemägi.

«Sotside vaatenurgast tõestas see sündmus ära, et nad olid koalitsioonis vaid kaasavaraks ning Keskerakonnal oli neid vaja vaid demokraatia toimimise näitamiseks,» tõdes Meelis Atonen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles