Video: Hiiul läks liinibuss põlema

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, kella 12 ajal läks Tallinnas Hiiu rongijaama juures põlema 33. liini buss.

«Hädad bussiga algasid juba Nõmme mäel, millest üles sõites oli juba tunda vigast ning jõuetut mootorit. Hiiu rongijaama juures suitses buss kui Eesti suurim jaanituli ning samuti hakkas suitsu immitsema ka bussi salongi ja sõitjateni. Mikrofonist kõlav «buss katki» andis ka aeglasema taibuga reisijatele märku, et tänaseks on lõbusõit lõppenud,» kirjeldas bussis sõitnud inimene.

Tallinna Linnatranspordi ASi pressiesindaja Urmas Tooming ütles, et bussi tagaosas tekkis tõepoolest väike põleng, kuid midagi hullu ei juhtunud. «Bussis tekkis millegipärast õlileke ning kuumale summutile tilkunud õli süttis korraks põlema. Ükski reisija kannatada ei saanud, samuti ei kahjustanud tuli bussi salongi,» ütles Tooming Postimehele.

Ta lisas, et bussi tagaosast tõusis küll paksu suitsu ja oli näha ka leeke, kuid tegelikult midagi hullu ei juhtunud. TLT tehnoabibuss asus kohe sinnapoole teele, et bussi vigastused kindlaks teha ja need kas kohapeal parandada või buss ära vedada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles