Politsei otsib endiselt Tallinna ringteel juhtunud avarii pealtnägijaid

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei otsib endiselt 15. mail Tallinna ringtee 3. kilomeetril juhtunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid.

Õnnetus juhtus kella 23 ajal Harjumaal Rae vallas Tallinna ringtee 3. kilomeetril, kus esialgseil andmeil sõitis 55-aastase meesterahva juhitud sõiduautole Nissan X-Trail vastu tuvastamata sõiduauto, mis kaldus ühel hetkel vastassuunda. Kokkupõrke vältimiseks keeras sõiduauto Nissan juht paremale teeserva, mille järel sõiduk kaotas juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku sõiduautoga Audi A4, mida juhtis 32-aastane mees. Õnnetuse tagajärjel viidi haiglasse sõiduauto Audi juht ning sõidukis viibinud 30- ja 67-aastased naised ning sõidukis viibinud 9-aastased tüdrukud.

Esialgseil andmeil oli sündmuskohal kaitseväe värvides sõiduk, mis aitas õnnetusse sattunud sõiduautot Audi teepiirdeist välja tõmmata. Samuti palub politsei endast teada anda vahetult enne kokkupõrget Audi ees mööda Tallinna ringteed suunaga Tartu maantee poole liikunud sõiduauto Volvo juhil.

Politsei palub liiklusõnnetuste pealtnägijatel võtta ühendust infotelefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles