Linnavalitsus annab halvas seisus linnahallile 1,4 miljonit krooni

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna uus raehoone kerkib linnahalli kõrvale, kus praegu on Statoili tankla ja autoparkla.
Tallinna uus raehoone kerkib linnahalli kõrvale, kus praegu on Statoili tankla ja autoparkla. Foto: Küllike Rooväli

Tallinna linnavalitsus kavatseb homsel istungil eraldada 1,4 miljonit krooni linnahallile, et asutus hoiaks jätkuvalt lahti sulgemisohus jäähalli.

Linnahalli juhtkonna sõnul on jäähallis vaja välja vahetada amortiseerunud küttetorustik, uuendamist vajavad külmutus- ja jäähooldusseadmed ning ruumid vajavad remonti.

Linnavalitsuse istungile tuleva eelnõu kohaselt pole linnahallil kusagilt võtta raha nende tööde tegemiseks ning linnapoolse lisatoetuseta ei ole võimalik sporditegevust jäähallis jätkata ja asutus tuleks sulgeda.

Tallinna linnas on jäähallide järele suur puudus ning linnahalli jäähalli sulgemine tooks endaga kaasa suuri probleeme jäähoki- ja iluuisutamisklubidele, märkis linnavalitsuselt raha taotlev spordi- ja noorsooamet eelnõu seletuskirjas.

Ameti andmetel on linnahalli jäähalli pikaaegsed kasutajad on spordiklubi Tallinna Iluuisutamiskool, kes tegeleb ligi 150 lapsega ja hokiklubi HC Unistars, kellel on ligi 100 last. Lisaks üürib jäähalli tunde ka mittetulundusühing Eesti Jäähoki Liit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles