Tallinnas hukkus tootmishoone põlengus inimene

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu esmaspäeva puhkes tulekahju Tallinnas Suur-Sõjamäe tänaval asuvas tootmishoones, kus kustutustööde käigus leidsid päästjad hukkunud mehe, teatas Põhja päästekeskuse valvepressiesindaja.

Häirekeskus sai teate tulekahjust Lasnamäel Suur-Sõjamäe 31 asuvast tootmishoonest öösel kell 1.57. Helistaja info kohaselt oli hoone leekides, mis olid juba katusest väljas.

Päästjate sündmuskohale jõudes selgus, et tulekahju oli puhkenud tootmishoones, kus põlesid rehvide jäätmed, nendest ümbertöödeldud kummimatid, ning tootmismasinad. Hoones olid veel gaasiballoonid, mis kuumuse käes plahvatasid. Päästjad alustasid koheselt kustutustöödega ning tule leviku piiramisega kõrvalhoonetele.

Kustutustööde käigus leidsid päästjad hoone teisel korrusel asuvast töötajate puhkeruumist hukkunud mehe.

Põlengust on haaratud umbes 1/3 hoonest ja põlemine toimub peamiselt 30x50m mõõtmetega ruumis, mis on tulest kõvasti kannatada saanud ning mille katus on sisse varisenud.

Tulekahjule pandi piir kell 4.01, hetkel kestavad järelkustutustööd.

Et tegu oli jäätmejaama tootmishoone ulatusliku põlemisega, kinnitati sündmuskohal kõrgeim väljasõiduaste, mis kaasas sündmusele rohkelt päästejõudusid. Tulekahju on kustutamas päästemeeskonnad Lasnamäe, Kesklinna, Pirita, Lilleküla, Nõmme ja Assaku päästekomandodest ning Rae vabatahtlikud.

Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles