Ettevaatust! Ummikuoht Pärnu maanteel! (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Vesi sulges kaevetööde tõttu mahasõidutee Pärnu maanteelt Tammsaare teele.

Alates pühapäeva lõunast ei saa Pärnu maantee linnast väljuval suunal teha parempööret ning linna siseneval suunal vasakpööret Tammsaare teele. Kuna hoiatusmärgid on välja pandud vaid vahetult enne teesulgu, siis on esmaspäeval hommikuse tipptunni ajal Pärnu maanteel karta mõningast kitsikust.

Linna siseneval suunal on ühe sõiduraja kadumisest hoiatav märk paigutatud Delta Plaza ette, ehk sellisesse kohta, kus hoiatusest pole vähimatki kasu, sest teise marsruudi valimiseks on juba hilja.

Tallinna Vesi teatas, et Pärnu maantee mahasõidutee Tammsaare teele avatakse liiklusele esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui teisipäeva, 24. mai hommikul.

Eelmisel kolmapäeval põhjustas Tallinna Vesi Pärnu maanteel mastaapse ummiku, sulgedes hommikuse tipptunni ajal Männiku tee ühe sõiduraja kohas, kus Vabaduse puiestee ja Männiku tee kokku saavad.

«Mitte midagi selles kohas ei toimu, ka auk ei tundu nii ohtlik, et selle oleks pidanud tipptunni ajaks kinni panema,» imestas Postimehe lugeja, kellel kulus hommikul kella poole aja ajal Hiiult piirangukohani jõudmiseks pool tundi. Mingeid kaevetöid seal sel ajal, samuti terve tööpäeva jooksul ei tehtud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles