Jää ja lumi andsid päästjatele tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikas.
Jääpurikas. Foto: Raiko Undrits

 Eile pidid Põhja-Eesti päästjad mitmel korral sõitma sündmuspaikadesse, kus pahategijateks olid lumi või jää.

Juba hommikul kell 10.02 teatati häirekeskusele, et Nõmmel Lauliku tänaval on hoone katuselt alla kukkunud jääkamakas tabanud meest ja elektriposti, mille tõttu on post viltu ja elektrikaabel ripub ohtlikult tänava kohal.

Nõmme komando päästjad piirasid ohtliku ala lindiga ja andsid jäätükiga pihta saanud mehe kiirabimeedikutele üle. Ohtlikust kaablist teatati Eesti Energiale.

Kell 15.48 teatati häirekeskusele, et Lasnamäel on Mustakivi tänava kaupluses kassade juurest alla kukkunud ripplagi. Selgus, et sulavesi jooksis mööda konstruktsioone ripplaele ja murdis lahti penoplastist laeplaadi nurga mõõtudega umbes 20 x 30 cm.

Alla kukkunud plaadi nurk tabas ja ehmatas naist, kelle kiirabimeedikud üle vaatasid vigastusi tuvastamata. Pirita komando päästjate soovitusel piiras kauplus läbitilkuva ala ohutuse huvides piirdelindiga ja asus koos hoone haldajaga uurima, kuidas lumevee läbitilkumist kõrvaldada.

Kell 21.41 said Kesklinna komando päästjad väljakutse Suur-Karja tänavale, kus teise korruse kõrgusel rippus jääd täis vihmaveetoru jupp. Päästjad püstitasid tõmbredeli ja võtsid ohtliku vihmaveetoru alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles