Tallinna ringteel juhtus ränk avarii

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna ringtee teisel kilomeetril juhtus eile hilisõhtul sõiduautode Nissan ja Audi vahel kokkupõrge, mille tagajärjel sai viis Audis olnud inimest viga. Avarii tagajärjel oli liiklus üle kolme tunni kohapeal mõlemal suunal suletud. Politsei palub pealtnägijate abi asjaolude väljaselgitamiseks.

Õnnetus juhtus eile kella 23 ajal, kui mööda ringteed Peterburi tee suunas sõitnud 55-aastase mehe juhitud Nissan X-Trailile sõitis vastu seni tuvastamata sõiduauto, mis kaldus ühel hetkel vastassuunda. Kokkupõrke vältimiseks keeras Nissani juht paremale teeserva, mille järel sõiduk kaotas juhitavuse ning kaldus vastassuunavööndisse. Seal põrkas see kokku sõiduautoga Audi A4, mida juhtis 32-aastane mees.

Õnnetuse tagajärjel sai viga viis inimest: sõiduauto Audi juht ning samas sõidukis viibinud 30- ja 67-aastased naised toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Samuti Audis viibinud 9-aastased tüdrukud viidi Tallinna lastehaiglasse.

Kahe kannatanu seisund on raske. Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul Nissani juht vigastada ei saanud.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Avarii tõttu oli Tallinna ringtee 2.-3. kilomeeter Vene küla kandis mitu tundi suletud ja liiklus ümber suunatud. Liiklus taastati öösel kell 3.20.

Politsei palub liiklusõnnetuste pealtnägijatel võtta ühendust infotelefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles