Kaimo Järvik esitas lahkumisavalduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimo Järvik
Kaimo Järvik Foto: Mihkel Maripuu

Täna hommikul abilinnapea Taavi Aasaga kohtunud Tallinna munitsipaalpolitsei juhataja Kaimo Järvik, keda kaitsepolitsei kahtlustab pistise võtmises, esitas lahkumisavalduse.

Abilinnapeana Tallinna munitsipaalpolitseid alates selle aasta 1. jaanuarist kureeriva Taavi Aasa sõnul tuleb kiiremas korras üle vaadata seni praktiseeritud kord anda täitevmenetluse asjad vaid paarile kohtutäiturile.

«Kuna alates 1. jaanuarist 2011 jagatakse avalik-õiguslikud nõuded läbi kohtutäiturite koja, on meil lähiajal plaan kohtuda kohtutäiturite kojaga,» lisas Aas.

Kaitsepolitseiamet pidas Järviku laupäeval pistisevõtmises kahtlustatuna kinni, eile õhtul lasti ta vabadusse.

Järvikule on esitatud kahtlustus pistise võtmises ajavahemikul jaanuar 2010 kuni käesoleva ajani Tallinna kohtutäitur Priit Lantinilt (38) selle eest, et Järvik eelistas ja eelistaks ka tulevikus teda tegelema Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti poolt määratud ja tasumata jäänud trahvide sissenõudmistega.

Pistisena saadud summa on 9500 eurot (ligi 150 000 krooni).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles