Politsei pidas Tallinnas kinni mehe, kes lasi õhkrelvast kodutuid inimesi ja tuvisid (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees lasi õhkrelvast nii kodutuid kui ka tuvisid.
Mees lasi õhkrelvast nii kodutuid kui ka tuvisid. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Möödunud nädalal pidasid Ida-Harju politseijaoskonna politseinikud Tallinnas Virbi tänaval kinni 28-aastase mehe, kellele on esitatud kahtlustus nii inimestele õhupüssiga vigastuste tekitamises kui ka looma julmas kohtlemises. 

Nimelt lasi mees õhkrelvast tänaval liikunud kodutuid inimesi ja tuvisid, teatas Põhja prefektuur sotsiaalmeedia vahendusel. Mehe kinnipidamisel leiti tema juurest kaks õhkrelva ja kolm karpi padruneid.

Käesoleva nädala alguses pidas politsei kinni ka ühe 20-aastase mehe, kes vehkis Tallinnas Järvevana teel sõitva auto tagaaknast relvataolise esemega. Kiirelt sai selgeks, et tegu oli mängurelvaga, kuid politsei reageerib sellistele väljakutsetele alati suurte jõududega.

Noormees istub hetkel karistuseks 15 päeva arestimajas.

«Relvad, ükskõik millised, ei ole mängimiseks, ja teistele inimestele või loomadele vigastuste tekitamine ei ole sellisel juhul kuidagi õigustatud,» toonitab politsei.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles