Mupo asejuht: lõviosa nõudeid läks ühele täiturile

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitsei auto.
Munitsipaalpolitsei auto. Foto: SCANPIX

Tallinna munitsipaalpolitsei juhi Kaimo Järviku asetäitja Kalmer Filatov kinnitas, et suurem osa nõudeid läks ühele kohtutäiturile - Priit Lantinile.

«Minu jaoks oli see täielik pommuudis, midagi sellist ei osanud küll arvata,» ütles Filatov, kellele tuli munitsipaalpolitsei juhi Kaimo Järviku kinnipidamine üllatusena, telefonitsi «Aktuaalsele kaamerale», vahendas ERR Uudised.

«Tegelikult oli nii, et kohtutäitureid oli teisi ka, aga, jah, ma oskan seda öelda, et lõviosa nõudeid läks ühele kohtutäiturile,» ütles Filatov, lisades, et enamik nõudeid, mis kohtutäitur Priit Lantinile läksid, olid n-ö piletita sõitmise eest trahvi mittemaksmised.

Kalmer Filatovi sõnul tegeles Lantin ka parkimistrahvide nõuetega.

«Valestiparkimiste trahvid läksid ainult nüüd; seal tuleb eristada erinevaid menetlusliike, minu teada Priit Lantinile läksid need valestiparkimise trahvid, kus rakendati 2009. aasta algusest kehtima hakanud kirjalikke hoiatusmenetlusi, teised läksid teistele kohtutäituritele, kus kiirmenetlust või üldmenetlust rakendati,» selgitas Filatov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles