Lasnamäel kurikaga vehkinud autojuht astus kohtu ette (4)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäel liiklusohtliku olukorra tekitanud juht väljub sõidukist kurikaga.
Lasnamäel liiklusohtliku olukorra tekitanud juht väljub sõidukist kurikaga. Foto: Kaader videost

Harju maakohtu ette astus täna mees, kellest alles paar päeva tagasi levis sotsiaalmeedias kulutulena pardakaameraga tehtud video, millelt on näha, kuidas ta tekitab liiklusohtliku olukorra, peatab seejärel sõiduki, haarab kurika ja hakkab enda taga olevat juhti sõimama.

Põhja prefektuur teatas, et politseinikud kuulasid eile üle mehe, keda on alust kahtlustada 5. mail Laagna teel toime pandud avaliku korra rikkumises.

«Politseinikud võtsid mehelt ütlused. Tunnistajate abiga ja teise tõendite kogumisel saadud info alusel koostati väärteoprotokoll ning süüdistus, materjalid edastati otsuse ning karistuse määramiseks Harju maakohtule,» kommenteeris Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich.

Täna arutati asja kohtus, istung jätkub juuni alguses. Meest süüdistatakse avaliku korra rikkumist käsitleva paragrahvi alusel.

Liiklusraevutseja Urmas ütles ise eile Õhtulehele, et video oli lõigatud ja tegelikult näitas ta enne ümberreastumist ka suunatuld ning nimetas liiklushuligaaniks hoopis teises autos istujat.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles