Kaubikujuht sulges südalinnas nii sõidu- kui kõnnitee

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede lõuna ajal sulges kobarkino juurde pargitud DPD Eesti auto nii Hobujaama tänava kõnnitee kui sissesõidu kõrvalolevale Rotermanni tänavale.


Nendel, kellele see ei meeldinud, soovitas kaupa maha laadima asunud autojuht helistada kas DPD juhtkonnale või Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele.

Kõnniteel parkiv kaubik iseenesest on Tallinna tänavatel ju igapäevane asi, kuid Hobujaama tänaval sattusid jalakäijad ootamatult olukorda, kus ühel pool teed oli raudpiire ja lumevall, teisel pool aga betoonsein.

Sadama poolt tulijatel oli võimalik sõiduteel oma teekonda jätkata, vastassuunas liikujad aga ei pääsenud kaubikust üle ega ümber. Nii ei jäänudki inimestel muud üle, kui ots ümber pöörata ja mitukümmend meetrit tagasi minna, et siis sõiduteele astuda. Või siis auto kõrvalt üle lumehangede sõiduteele ronida.

«Mul ükskõik! Helistage DPD-sse, kui tahate. Helistage Savisaarele, las veab linnast lume minema!» praalis autojuht. Küsimusele, kas ta on valmis vastutama, kui mõni laps tema süü läbi seal auto alla jääb, jättis mees siiski vastamata.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles