Jalakäijaid varitsevad katuseräästas lumi ja jää

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikad Tallinna vanalinnas.
Jääpurikad Tallinna vanalinnas. Foto: Toomas Huik

Saabuv sulailm muudab katustel oleva lume kordades raskemaks, samuti suureneb võimalus nii jääpurikate tekkeks kui jääpurikate ja katustele kogunenud lume ja jää allakukkumiseks.


«Kõnniteede äärsete majade katustelt jääpurikate ja lume eemaldamisega tuleb majaomanikel tegeleda koheselt. Sulaga võib ka lumi katustelt alla libisema hakata ning katusekonstruktsioonid ja sarikad võivad lume raskusele järele anda,» kirjeldas munitsipaalpolitsei juht Kaimo Järvik sulailmadega tekkivaid ohte.

Mupo tuletab kõigile tallinlastele meelde, et tänavatel liigeldes tuleb praegu olla väga ettevaatlik, sest talvised ohud varitsevad nii libeduse kui katustel alla kukkuda võivate purikate ning lume näol.

Tänavatel liikujatele ohtlikest purikatest ja lumevallidest katustel palub mupo ööpäevaringselt teada anda telefonile 14 410.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles