Raemedali saab õpetaja Ivi Sepp

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna raemedal.
Tallinna raemedal. Foto: Raepress

Linnavalitsus annab Tallinna raemedali Mustamäe humanitaargümnaasiumi eesti keele õpetaja Ivi Sepale, kes on ka tunnustatud õpikute autor ja keelekümblusprogrammide juurutaja.

Linna tunnustusmedal antakse Sepale üle Tallinna raekojas tema juubelil 9. oktoobril.

Haridusamet esitas taotluse Sepale raemedali andmiseks seoses pikaajalise kohusetundliku ja tulemusliku tööga eesti keele õpetajana ning keelekümblusprogrammi metoodika juurutamisel vene õppekeelega koolides.

Ivi Sepp on Mustamäe humanitaargümnaasiumis töötanud 1974. aastast. Aastal 1999 liitus ta Kanada-Eesti projektiga „Keelekümblus kui integratsiooni võti" ning on sellest ajast koordineerinud oma koolis keelekümblusprogrammi tööd ja metoodika juurutamist.

Sepp osales ka ülevabariigilises riigikeele ainenõukogus vene õppekeelega koolidele riigikeele uue ainekava väljatöötamisel, samuti põhikooli ja gümnaasiumi eesti keele eksami sisu ja üldkorralduse väljatöötamisel.

Samuti on Sepp kauaaegne tunnustatud ja hinnatud kirjastuse "Koolibri" õpikute ning töövihikute autor ja retsensent. Ta on olnud ka retsensent kirjastuses "Varrak" ilmunud keelekümblusõpikutele.

Oma õpikute tutvustamiseks on õpetaja läbi viinud seminare, kus ta on kolleegidele andnud vajalikke näpunäiteid ja huvitavaid metoodilisi võtteid.

Raemedali on alates 2004. aastast pälvinud kokku 23 isikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles